Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

'' Ιστορία από το Wattpad ''

Φυλακισμένες Ψυχές
Κεφάλαια: 70
 Υπόθεση.
    Έτος 2230. Ο κόσμος έπειτα από έναν παγκόσμιο πόλεμο έχει καταστραφεί. Οι κοινωνικές κάστες κάνουν την εμφάνιση τους και ξαφνικά οι άνθρωποι χωρίζονται σε εργάτες και γαλαζοαίματους. Δύο νέοι γνωρίζονται σε αυτή την ταραγμένη περίοδο και κόντρα σε όλους και σε όλα ερωτεύονται. Και έπειτα η πραγματικότητα τους χτυπά αλύπητα. Ο καθένας θα παλέψει με διαφορετικό τρόπο για να ακολουθήσει τα πιστεύω και τα αισθήματα του... Για πόσο όμως αυτά θα παραμείνουν κοινά και για τους δύο όταν όλα έχουν βαλθεί να τους κρατήσουν χώρια;
Δικιά μου γνώμη.
     Είναι η τρίτη ιστορία της Φένιας που διαβάζω και μπορώ να πω ότι για το νεαρό της ηλικίας, αφού είναι μόνο 23 ετών γραφεί καταπληκτικά.
    Να σας πω την αλήθεια από της τρεις ιστορίες της Φενιας «Η Φυλακισμένες Ψυχές» είναι αυτή που με συγκλόνισε τόσο πολύ. Έχεις δράση, αγωνιά και πολύ φοβάμαι ότι είναι μια ματιά στο μέλλον της ανθρωπότητας.
    Όταν την ξεκίνησα είχα πει ότι 70 κεφάλαια είναι πολλά και σίγουρα θα βαρεθώ αλλά σας ορκίζομαι ότι δεν βαρέθηκα ούτε μια στιγμή, μην σας πω το αντίθετο ότι με παρέσυρε τόσο πολύ με την γραφή της που ξεχνούσα να της σχολιάσω στο Wattpad γιατί ήθελε επειγόντως να μάθω τι θα γίνει παρακάτω.
 Ο Μαξ και η Κάσι είναι ένας σύγχρονος Ρωμαίος και Ιουλιέτα. Η Κάσι που είναι γαλαζοαίματοι αλλά δεν αντέχει άλλο αυτή την ζωή και το σκάει έστω και για λίγο και ο Μαξ είναι απλός άνθρωπος που με την χρυσή του καρδιά θέλει να βοηθήσει όλο τον κόσμο.
Λίγα λογία για την Φένια.

      Είναι 23 ετών έχει τελειώσει Βιολογία στην Ελλάδα και τώρα είναι στο 2ο έτος της Ιατρικής στην Ιταλία. Της «Η Φυλακισμένες Ψυχές» είχε αρχίσει να της γραφεί στα 19 της ένα απόγευμα που δεν είχε τι να κάνεις. Είχε γράψεις 10 σελίδες και μετά το άφησε μέχρι πρόσφατα που το ξαναβρήκε και αποφάσισε να το τελειώσει. 

Οι ιστορίες της Φενιας που έχω διαβάσει επίσης.
Ανάμεσα σε δύο κόσμους (Βιβλίο 1)
Η Ιφιγένεια είναι μία κοπέλα 23 χρονών. Κλέβει για να επιβιώσει. Ώσπου ένα βράδυ μπλέκεται στα σχέδια του Ορέστη, γιου ενός πλούσιου αρχιμαφιόζου. Η έλξη που νιώθει για αυτόν είναι ακαταμάχητη όμως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Εκείνη παλεύει ανάμεσα στον έρωτα του σήμερα και του παρελθόντος γιατί έτσι όπως μπήκε ο Ορέστης στην ζωή της πριν χρόνια είχε εισβάλει ο Αλέξανδρος. Εκείνος ήταν η καταστροφή της. Συνέτριψε την ζωή της οδηγώντας την στο μονοπάτι που βαδίζει σήμερα. Ο Ορέστης θα αποδειχθεί το ίδιο καταστροφικός για εκείνη ή θα καταφέρει να την βγάλει από τον τυφώνα στον οποίο την έριξε ο Αλέξανδρος;
Ο κλέφτης της καρδιάς μου (Βιβλίο 2)
Ο κλέφτης της καρδιάς μου (Βιβλίο 2)
 Ο Ορέστης πληγωμένος από την φυγή της Ιφιγένειας, της κοπέλας που πίστευε ότι ήταν ο έρωτας της ζωής του, βρίσκεται αντιμέτωπος με την απόφαση του αδερφού του να αφήσουν την κληρονομιά του πατέρα τους ως αρχιμαφιόζου και να ζήσουν πλέον εντός των ορίων που υποβάλλουν οι νόμοι. Διχάζεται όσον αφορά τις σκέψεις του για εκδίκηση και την ζωή που έκανε μέχρι τώρα. Στην ζωή του θα εισβάλλει με σαρωτικό τρόπο η Ελένα, μια νεαρή ρεπόρτερ που αν και φαίνεται να είναι ένα απλό καθημερινό κορίτσι σύντομα θα τον βυθίσει στην ακαταμάχητη γοητεία της. Θα μπορέσει ο Ορέστης να ξεχάσει την Ιφιγένεια και το παρελθόν για να προχωρήσει στο μέλλον ή θα μείνει για πάντα εγκλωβισμένος σε αυτό; Αυτή είναι η ιστορία του Ορέστη Μαντά, ήρωα από την ιστορία Ανάμεσα σε δύο κόσμους...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger